Welkom op het Gymnasium Haganum!

Op deze plek zetten wij informatie die voor jou als nieuwe leerling van belang is om te weten. Ook voor je ouders staat hier relevante informatie.
Mocht je aanvullende vragen hebben, dan kun je een mailtje sturen naar haganum@haganum.nl.

Aanvullende informatie en klassenindeling – Wij hebben nog enkele aanvullende informatie van u nodig. Via deze link komt u bij het informatieformulier terecht. Wij verzoeken u dit formulier uiterlijk woensdag 22 mei a.s. in te vullen. U kunt hier onder andere de wensen voor de klassenindeling kwijt, alsmede de informatie die voor ons als school van belang is.

Chromebooks – Informatie en bestelformulier volgt nog.

Ermelo – Alle informatie over het kennismakingskamp in Ermelo, volgt nog.

Boekenlijst – informatie over het bestellen en de levering van de leerboeken, treft u hier aan.

leermiddelenlijst hier treft u de link aan voor de lijst met spullen die u zelf nog aan moet aanschaffen. (Spullen zoals een etui, pennen, potloden en schriften staan niet op de lijst, maar moeten uiteraard wel aangeschaft worden.)

Schoolspullenpas
Leergeld Den Haag verstrekt ook aankomend schooljaar weer een Schoolspullenpas aan kinderen van 4 tot en met 17 jaar, die in het bezit zijn van een geldige Ooievaarspas.
Alle informatie is terug te vinden op de website van Leergeld Den Haag , waar u ook het aanvraagformulier kunt vinden.

Zomerleeslijst groep 8 hier tref je de zomerleeslijst aan. Wij willen alle toekomstige leerlingen vragen om nog voor de start van het nieuwe schooljaar minimaal vijf van deze boeken te lezen.

Informatie gymlessen – Algemene informatie over de gymlessen treft u hier aan.

Introductiemiddag – 

Informatie schoolfotograaf tijdens introductiemiddag –