Bereikbaarheid

Het Gymnasium Haganum is makkelijk met de auto of het openbaar vervoer te bereiken. Parkeergelegenheid op ons terrein of in de omgeving van het gebouw is zeer beperkt (tevens betaald).


Route indien u komt met het openbaar vervoer:

Vanaf Den Haag Centraal Station

Randstadrail 3 (bovenplatform) richting Loosduinen, uitstappen halte Van Speijkstraat, dan rechtsaf de Laan van Meerdervoort in en na 100 m ligt het Gymnasium Haganum (klassiek gebouw met toren) aan de linkerkant.
Tramlijn 16 (Schedeldoekshaven) richting Statenkwartier, uitstappen halte Van Speijkstraat, met de tram meelopen en de bocht naar links maken. Aan de rechterhand ligt het Gymnasium Haganum (klassiek gebouw met toren).
Buslijn 24 (busplatform) richting Kijkduin, uitstappen halte Laan van Meerdervoort, dan teruglopen naar het kruispunt, de Groot Hertoginnelaan oversteken en doorlopen tot aan de Laan van Meerdervoort, daar rechts afslaan en aan de rechterkant ligt het Gymnasium Haganum (klassiek gebouw met toren).

Vanaf Den Haag Hollands Spoor

Tramlijn 16 (vanaf perron B) richting Statenkwartier, uitstappen halte Van Speijkstraat, met de tram meelopen en de bocht naar links maken. Aan de rechterhand ligt het Gymnasium Haganum (klassiek gebouw met toren).


Route indien u komt met de auto
Vanaf het Prins Clausplein de Utrechtsebaan helemaal afrijden. Aan het einde links (Zuid Hollandlaan, ga hier niet op de meest rechtse baan rijden maar op de tweede baan. Aan het einde (na 200m) rechts. U staat nu in de linkerbaan en neemt de eerste afslag links (na 50 m). Een keer een trambaan passeren en als u de tweede keer een trambaan nadert (op een vijfsprong met een stoplicht) naar rechts met de trambaan mee. Trambaan volgen, rotonde nemen, trambaan volgen, met trambaan links af slaan, het Gymnasium Haganum (klassiek gebouw met toren) bevindt zich direct aan uw rechterhand. U kunt onder de poort door het schoolplein oprijden.