Aanmelden

De 1e aanmeldingsperiode

Aanmelden kan alleen tijdens een aanmeldingsgesprek, dus ook wanneer u zich digitaal aanmeldt via Onderwijs Transparant bij onze school.  Klik op deze link om een afspraak te maken. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk per mail een bevestiging van uw afspraak.
Bij het aanmeldingsgesprek zijn de volgende stukken nodig:
– het volledig ingevulde en ondertekende aanmeldingsformulier van het Haganum;
– het ondertekende BOVO-formulier met het basisschooladvies en de daarop ingevulde lijst van voorkeursscholen
Voor leerlingen die niet over een schooladvies beschikken – bijvoorbeeld leerlingen afkomstig uit het buitenland – beoordeelt de toelatingscommissie of zij toelaatbaar zijn.
Zie verder onze aanmeldingsprocedure.
Wanneer u de voorlichtingsavond of de open dag heeft bezocht, heeft een een blauw aanmeldingsformulier ontvangen. Vanaf 9 februari is het formulier hier ook als pdf te downloaden.
 
Aanmelden na 16 april 2019
Op de digitale Scholenwijzer kunt u vanaf woensdag 17 april 10.00 uur zien, op welke scholen er nog beschikbare plaatsen zijn en hoeveel plekken onze school eventueel nog heeft. U kunt zich voor het Gymnasium Haganum aanmelden door een mail te sturen naar mevrouw Van Adrichem, afdelingsleider klas 1 (j.vanadrichem@haganum.nl) waarbij geldt dat de aanvragen in volgorde van binnenkomst worden behandeld.