Kaartverkoop schoolvoorstelling “Wat is er mis met Otto?” gestart

Op dinsdag 10 en woensdag 11 mei spelen een 30 tal leerlingen van het Haganum de schoolvoorstelling “Wat is er mis met Otto?” in het Haagse theater Korzo.

Aanvang om 20.00 uur. Wees op tijd, want de deuren sluiten direct na aanvang.

Kaartjes kosten € 6,00 voor leerlingen en  € 12,00 voor niet-leerlingen en kunnen via onderstaande link  of QR-code besteld worden.

Klik hier om kaarten te kopen

 

 

 

 

Aanmelders worden toegevoegd aan de gastenlijst, zodra het bedrag is overgemaakt op rekening NL17 RABO 03154 64119 t.n.v. Gymnasium Haganum (onder vermelding van TICKETS OTTO, de naam van de leerling,  de datum van uitvoering en het aantal bestelde kaartjes).
Alleen als er plaatsen over zijn, kunnen deze aan de kassa van het theater worden betaald. Let op; het aantal plaatsen over twee dagen verdeeld is beperkt dus wees op tijd met bestellingen.

Otto is een geweldige regisseur! Wie wil er nu niet met hem werken? Samen met zijn crew werkt hij aan het zwartgalligste verhaal uit Shakespeares toneelrepertoire, de misdadige moord van een generaal met zijn vrouw op de koning. Maar een voorstelling anno nu over geweld… met pistolen en messen, met stokken en geweren en met een geheim waar iedereen angstvallig het zwijgen toe doet, hoe lang gaat dat goed?

“We moeten stoppen met dit stuk.
Ik heb hem gezien in de kleedkamer;
Het spook van Macbeth!
Ik had mijn kop net onder de kraan gestoken
en toen ik overeind kwam keek hij me recht aan.
Hij stond vlak achter me.
Tot de tanden gewapend en met een duivelse blik.
Ik heb van schrik een stuk van mijn tong gebeten.”

JOZERT POSTER Af (1)
LUKAS LAATSTE VERSIE CORRECT
SARI POSTER AF

Spelers / muzikanten / technici;

Jonas Meinderts, Tom den Hollander, Noa Shiboleth, Mette Jellema, Suzanna Kooijman, Milou de Jong, Lukas Korsten, Jemie Hooglied, Myrthe Uitdenbogaard, Leyre Balanya van den Hoek, Ellen van Krieken, Lotte Jongma, Noa Klomp, Ban Habib, Rachel Debi, Paul Regeer, Aysha Hageman, Daniek Massé Villachica, Louise Wind, Lysen Hartgens, Yade Bosma, Avelyn Kooijman, Adelina Ignat, Andries Wever, Nestoras Chikwendu, Caja de Bruijn, Siep Schaafsma, Otto Crawford, Adhemar Emmink, Sari Labrijn, Domonkos Hegyi, Menthe Simon, Trijntje van Dijk, Floris van Dam, Józert Barkaszi, Tóby Barkaszi, Henry Giesbertz, Douwe Eisses, Charlie Bourgeais  Niels Groenewegen, Max Soeters, Rowan Gunay,  Devi Zonneveld,  Elodie Siccama Hiemstra, Zuleyga Mammadova, Ophelie Hendrikx

Regie
Peter Reijn / Camilla van Doorn / Adhem Kouta / Matthijs Teszelszky / muziek: Sietse Verstege

Met speciale dank aan Nationale Theater / Theater Korzo, Paul Reijn, Tim Lafeber, Marco Alibux, Feddow Claassen, Lukas Amer, Gemma Breedijk, Annick Nijman, Joke Uilenreef, Birgitte Heyman-Scheffel, Ayse Adiguzeloglu, Paul Lemaire, Daksh Khanna,, Rene Keijser, King Ling