Open Dag en Voorlichtingsavond

Woensdag 22 januari 2020 is onze voorlichtingsavond voor alle ouders van kinderen uit groep 8. Vanaf 19.30 uur zijn de deuren open. We volgen een vast programma dat begint om 20.00 uur.

Alle bezoekers worden verdeeld over de leslokalen. U volgt in een leslokaal de informatie over onze school van een docent, samen met een ouder en één of meerdere leerlingen. Zo krijgt u een goed beeld over het schoolleven vanuit het perspectief van de school, maar ook vanuit de beleving van ouders en leerlingen. U kunt hier alle vragen stellen die u hebt. Na afloop kunt u een korte toespraak van onze rector Hanneke ten Hove bijwonen in de aula.

 

Programma Open Dag 25 januari 2020

Zaterdag 25 januari van 09.30 – 13.00 uur is iedereen van harte welkom op onze Open Dag. In alle lokalen en ruimten is wel wat leuks te zien, te horen of te doen! Het programma staat in het programmaboekje hieronder. Klik op de afbeelding om deze online te bekijken of te downloaden.;

 

Voorlichtingsfolder 2020

Klik op de afbeelding hieronder om onze voorlichtingsfolder online te bekijken of te downloaden.

 

 

 

 

 

 


Routebeschrijving en parkeren

Klik hier voor de routebeschrijving.
Let op: tijdens de Voorlichtingsavond en de Open Dag kunt u niet parkeren op het terrein van de school. U kunt uw auto (betaald) parkeren in de omgeving van de school of in een parkeergarage in de buurt.