Informatie voor ouders*

De schoolgids

 

Voorlichtingsavond en open dag

 

 

De Voorlichtingsavond voor ouders vindt plaats op maandag 28 januari 2019
Inloop vanaf 19.30 uur. De bezoekers worden bij binnenkomst verdeeld over lokalen. Start voorlichting om 20.00 uur.

In ieder lokaal wordt informatie over het Haganum aan de ouders gegeven. Deze voorlichting wordt gegeven door een docent, samen met een ouder en één of meerdere leerlingen. U krijgt zo een beeld over het schoolleven vanuit het perspectief van de school, maar ook vanuit de beleving van de ouders en de leerlingen. U kunt in het lokaal alle vragen stellen die u hebt. Na afloop van deze informatieve bijeenkomst in het lokaal, kunt u in de aula van de school een korte toespraak van de rector bijwonen.

Open Dag

De Open Dag – voor ouders en leerlingen – vindt plaats op zaterdag 2 februari 2019 van 10.00 uur tot 13.00 uur.

Voorlichtingsbrochure

Klik hier voor onze brochure 2018-2019.


Routebeschrijving en parkeren

Klik hier voor de routebeschrijving.

Let op: tijdens de Voorlichtingsavond en de Open Dag kunt u niet parkeren op het terrein van de school. U kunt uw auto (betaald) parkeren in de omgeving van de school of in een parkeergarage in de buurt.


 

Kennismakingsmiddag

Twijfel je of een klassieke taal iets voor jou is? Kom langs op een van de kennismakingsmiddagen in februari voor een lesje Latijn en een rondleiding.

Klik hier om je op te geven voor een kennismakingsmiddag in 2019. Je ontvangt zo snel mogelijk per mail een bevestiging van je inschrijving.

Wil je een kijkje nemen om te zien hoe het er op een gewone schooldag aan toegaat? Kom dan langs tijdens een van de inloopmiddagen van 13.00 – 15.00 uur op woensdag 13 of woensdag 20 februari 2019. Voor deelname aan de inloopmiddag hoef je je niet aan te melden.

 

folder_grieks 2018

 

Onderwijsresultaten

Klik hier om naar het onderwijsresultatenmodel van de Onderwijsinspectie over Gymnasium Haganum te gaan.

 

Schoolkosten