Internationale taalexamens

Om te kunnen studeren aan een buitenlandse universiteit is vaak een internationaal certificaat nodig, maar misschien hoef je helemaal niet naar een buitenlandse universiteit en vind je het gewoon leuk om je extra te verdiepen in een taal. De certificaten Cambridge, DELF of Goethe kun je halen bij ons op school.

Deelname aan de taalexamens betekent dat de docent vertrouwen heeft in jouw capaciteiten voor het examen op het besproken niveau. Deelname garandeert helaas echter niet dat je het examen haalt; je zal het zelf moeten waarmaken tijdens het examen.

De examens worden gedeeltelijk afgenomen door examinatoren van buiten de school en voor sommige examens vindt het examen zelf ook elders plaats. De docent informeert de leerlingen hierover, maar de verantwoordelijkheid voor het tijdig verschijnen, ligt bij de leerling.
voorbereiding tijdens de lessen en een extra uur voor Cambridge in de tweede helft van het jaar. Examendata worden zodra ze bekend zijn in jaaragenda opgenomen.


Kosten: per taalcertificaat is een kostenoverzicht weergegeven, gebaseerd op de kosten van vorig jaar. De kosten kunnen dus wijzigen.
Voor wie: leerlingen uit klas 3 tot en met 6, afhankelijk van het niveau (zie informatie per certificaat)
Inschrijfperiode:
Contact: