Kerstactie 2018 – Helpt u mee?

Kerstmis komt snel dichterbij. Ook bij ons op het Haganum is dat weer een groot feest. Ieder jaar organiseert een groep leerlingen uit klas 5 en 6 de kerstweek en dit jaar is die van 10 tot 14 december. In deze week is de school prachtig versierd en halen wij met verschillende acties geld op voor een goed doel. Dit jaar is het goede doel Project Blade. Project Blade is een organisatie die kinderen met een lichamelijke beperking laat sporten, door middel van speciale sportprotheses.

Een voorbeeld van een van de acties die wij houden, is het verkopen en het versturen van zuurstokjes. De leerlingen kopen een zuurstokje voor 50 cent en ze schrijven een naam op een kaartje zodat wij deze zuurstokjes door de school rond kunnen brengen.

Daarnaast zouden wij u ook nog willen vragen voor een sponsoring. Elke bijdrage is zeer welkom want wij willen natuurlijk zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel. Mocht u een bijdrage aan het goede doel, willen doen, dan kunt die storten op rekeningnummer NL17RABO0315464119 t.n.v. kerstactie 2018.