Faye Driebergen is de nieuwe Jonge Denker des Vaderlands

Faye Driebergen (klas VI) is gekozen tot een van de nieuwe Jonge Denkers des Vaderlands. Op basis van haar boeiende filosofische artikel over “De Gebrekkige Mens – Geluk of Tragiek” en haar krachtige pitch werd zij geselecteerd uit vele inzendingen uit het hele land. Afgelopen dinsdagavond presenteerde zij haar filosofische opvattingen en werd zij daarover kritisch aan de tand gevoeld door de jury. Na een socratisch gesprek over het thema van de maand van de filosofie mag zij nu een jaar lang de eretitel ‘Jonge Denker des Vaderlands’ dragen.
Faye gaat meeschrijven aan artikelen in het dagblad Trouw en er staan haar verschillende mediaoptredens en symposia te wachten. Bovendien zal zij Denker des Vaderlands René ten Bos ondersteunen in de maand van de filosofie. Wij feliciteren Faye met deze geweldige prestatie en wensen haar veel succes!