Geslaagd voor het Honours Programma!

Onze zesde klassers Amélie Graffin, Liselot Fetter en Olivier Smit hebben met succes hun deelname aan het Honours Programma afgerond. Dat is een knappe prestatie, want het vergt heel wat doorzettingsvermogen om drie jaar lang aan een onderzoek te werken. Liselot heeft de opiniesite LOGOS opgezet, Amélie heeft gewerkt aan een stripverhaal in Japanse manga-stijl en Olivier heeft onderzoek gedaan naar een verwarmend hand-element dat het skiën comfortabeler maakt. Op 15 maart heeft de feestelijke afsluiting plaatsgevonden. Die dag hebben de leerlingen  een gesprek gevoerd met hun examinatoren over hun project en hun ontwikkeling op het gebied van de competenties zoals onderzoeken, creëren, samenwerken en leidinggeven. Aansluitend hebben zij een kunstwerk in ontvangst genomen als herinnering aan hun deelname aan het Honours Programma. Bij de diploma uitreiking volgt het testimonium. Van harte gefeliciteerd Amélie, Liselot en Olivier!