(van Cécile Schijffelen)

Binnenkort zullen onze tweede klassen een project ondergaan van Cultuurschakel; op donderdagavond 20 februari zullen ze in Theater aan het Spui de voorstelling Uniform bijwonen van Maas Theater en Dans. In deze dansuitvoering proberen vier individuen hun eigen identiteit af te leggen en op te gaan in het geheel. De handelingen van alledag gaan hierbij over in een intrigerende volksdans. Want waar is de beste balans tussen alleen en samen? Waar eindigt individualisme en begint de massa? De leerlingen zullen de kracht van het collectief ontdekken in dit tijdperk van eigenbelang en zelfontplooiing.

Wie van jullie vindt het leuk om mee te gaan als begeleiding? 

Dit omdat er voor elke klas 2 begeleiders bij moeten zijn. De mentoren en ik zijn ook aanwezig. Een trailer: https://www.youtube.com/watch?v=-ACht3l5Pt8#action=share

De voorstelling vangt aan om 19:30 uur en duurt tot 20:20 uur. De leerlingen verzamelen van 19:00 uur tot 19:15 uur in de hal van Theater aan het Spui. Zij gaan op eigen gelegenheid naar het theater toe.