Geachte heer, mevrouw,

Binnenkort zullen alle klassen 2 een project ondergaan van Cultuurschakel, onze bemiddelingsorganisatie voor cultuuronderwijs in Den Haag; op donderdagavond 20 februari zal uw zoon of dochter in Theater aan het Spui de voorstelling Uniform bijwonen. In deze dansuitvoering proberen vier individuen hun eigen identiteit af te leggen en op te gaan in het geheel. De handelingen van alledag gaan hierbij over in een intrigerende volksdans. Want waar is de beste balans tussen alleen en samen? Waar eindigt individualisme en begint de massa? De leerlingen zullen de kracht van het collectief ontdekken in dit tijdperk van eigenbelang en zelfontplooiing.

Een trailer vindt u onder dit bericht.

Het bijwonen van deze uitvoering is een verplicht onderdeel van onze lesstof.

De voorstelling vangt aan om 19:30 uur en duurt tot 20:20 uur.

De leerlingen dienen aanwezig te zijn om 19:15 uur en verzamelen in de hal van Theater aan het Spui vanaf 19:00 uur. Zij gaan op eigen gelegenheid naar het theater toe.

Bij vragen kunt u terecht bij mij, of bij de mentor van uw zoon of dochter.

Wij kijken uit naar een inspirerende avond!

Met hartelijke groet,

Cécile Schijffelen