Beste allen,

 

in dit schooljaar zijn de voorlichtingsavond en de Open Dag al in de derde week na de kerstvakantie. Dit komt doordat de aanmeldingsperiode, die centraal wordt vastgesteld, een week eerder begint dan voorheen. Voor ons betekent dit dat we ervoor moeten zorgen, dat sommige zaken al voor het begin van de kerstvakantie klaar moeten zijn.
Een van die zaken is het programmaboekje voor de Open Dag. Monique Lieberwerth stuurt de sectievoorzitters en de organisatoren van speciale activiteiten (zoals de Bond, GSA, Lego League, MUN) begin volgende week hun stukje van vorig schooljaar en verzoekt daarbij de tekst te actualiseren voor dit schooljaar. De tekst moet uiterlijk 16 december, om 9.00u bij haar ingeleverd zijn.

In de bijlage kun je het ruimteschema vinden, aangepast voor dit schooljaar. Ook dit ruimteschema komt in het programmaboekje. Marijke en ik hebben het aangepast voor dit schooljaar en zoveel als mogelijk geprobeerd de opmerkingen uit de evaluatie hierin te verwerken. Heb je er een opmerking over, dan graag een reactie per mail aan mij (Joke), vóór 9.00 u op 9 december.
Voor verdere vragen en opmerkingen kun je natuurlijk ook binnenlopen of mailen.

Groet,

Joke en Marijke