Dit bericht is gericht op personen/ouders, die in het bezit zijn van een koopwoning.

Beste ouders,

U heeft het al meegemaakt; het kopen van uw eigen woning! Misschien woont u nu al enige tijd in een prachtig huis of bent u nog bezig met het klussen aan uw nieuwe pareltje. Het proces, bij de aankoop van een huis, heeft u dat nog voor ogen? De kans dat dat zo is, is best groot, maar voor uw kind(eren) is die procedure waarschijnlijk niet bekend. Daarom onderzoeken wij voor ons profielwerkstuk het proces bij het kopen van een woning. We doorlopen hierbij alle stappen om het kopen van een huis te realiseren.
Aangezien u bij de aankoop de te nemen stappen al heeft doorlopen, zouden wij graag uw ervaring willen gebruiken om het perspectief van de koper te analyseren. Hiervoor hebben wij een kleine enquête opgesteld. Wij zouden het erg op prijs stellen, als u deze enquête invult. Dit duurt slechts een paar minuten.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Link enquête: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdqS5YYlXpndb6n7NgrYbJvxeJxg3gEhcDRAac7ERXnvXJYpw/viewform

Bent u benieuwd naar het eindresultaat van ons profielwerkstuk? Kom dan op dinsdag 14 januari 2020 kijken naar onze presentatie.

Met vriendelijke groeten,
Damian Bhawan (6b), Shives Marhe (6a) en Krishan Sharma (6a)